23.2.2016

Ajatuksia kuluneista viikoista


Aika hurahtaa kovaa vauhtia, kun maisemat vauihtuvat niin usein. Siksi varmaan ihmiset jäävät koukkuun matkusteluun. He eivät ehdi tylsistyä uusiin kaupunkeihin. Itselläni ei ole kuitenkaan aikomusta vaihtaa kaupunkia nyt hetkeen. Olen viihtynyt todella hyvin Tampereella. Ollaan käyty poikaystävän kanssa muun muassa Pyynikin näkötornilla ja Tammelan torilla. On ihanaa, kun kaupunki on aivan uusi, enkä tunne vielä kaikkia Tampereen herkkukahviloita tai ihania museoita. Kesän aikana haluan ainakin käydä vielä Muumimuseossa. Kertokaa, jos teillä on jotain vinkkejä miten viettää kesä Tampereella.

Käykää myös katsomassa Suomen konsulaatin julkaisema kirjoitus, jossa kerron mitä mieltä olin harjoittelustani. Voin suositella suurella lämmöllä kyseistä paikkaa korkeakouluharjoitteluun. Heti kun haku taas alkaa, vinkkaan siitä täällä blogissani. Olkaa siis kuulolla! 

Tässä linkki blogikirjoitukseen konsulaatin sivuille

4 kommenttia:

  1. Oon lukenut tätä sun blogia jo pitkän ainaa ja olen miettinyt, että missä tarkalleen ottaen olit siis töissä? Tai millaisista tehtävistä työpäivä koostui ja yleisesti ottaen millaista työtä teit? Kuulostaa nimittäin todella mielenkiintoiselta joten olisi kiva kuulla asiasta laajemmin:) Ja tosi kivaa luettavaa muuten tämä sun blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit ja kun oot kulkenut mukana! :) voisin tehdä siitä vaikka seuraavan postauksen!

      Poista
  2. Olipas kivat kuvat tuossa konsulaatin sivujen jutussa, millä kameralla olet kuvannut ne? :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla! Ne on otettu Nikon d300 kameralla :)

    VastaaPoista