8.1.2016

Shopping in the Big Apple

Aluksi haluan sanoa, ettei minulla ole minkäänlaista kiinnostusta rehvastella ostoksillani tai millään muullakaan. Haluan jakaa omat vinkkini shoppailuun New Yorkissa, jotta tekin löytäisitte itsellenne parhaat kaupat. 

New York on shoppailijan paratiisi. Täällä asuessaan ei voi olla ostelematta itseään rutiköyhäksi, sillä kaikki on saatava. Itse olen kova tarjoushaukka ja olen löytänyt itselleni parhaimmat paikat shoppailla. Itse arvostan enemmän vaatteita, jotka ovat hyvä laatuisia tai mieleiseltä merkiltä. Arvostan vaatettani tällöin enemmän ja siihen liittyy silloin enemmän tunnesiteitä. Jos ihastun paitaan, joka maksaa mielestäni hieman liikaa, katson mistä vaate on valmistettu. Jos paita on täysin polyesteriä, jätän sen todennäköisesti kaupan hyllylle. 

Jos ruudun toisella puolella on muita, jotka arvostavat tuotteen laatua ja elinikää, niin voin suositella teille kauppaa nimeltä J. Crew. Täältä saat vaatteita, joissa on mietitty enemmänkin kuin tuotteen ulkonäköä. Vaatteet ovat todella hyvälaatuisia mielestäni ja ovat tehty laadukkaista raaka-aineista. J. Crewillä on ympäri vuoden kestävät alennusmyynnit, jossa jo alennetut tuotteet ovat 40 prosentin alennuksessa. Parhaimmat löytöni täältä on ollut lampaanvilla-, kashmir- ja pellavaneuleet. Suosittelen ehdottomasti kauppaa myös siksi, että vaatteet ovat hienostuneita ja menevät niin työvaatteina kuin ajattomina käyttövaatteina.




Toinen lempi kauppani on Century 21. Täältä olen ostanut suurimman osan vaatteistani. Olen välillä liian hullaantunut tiettyihin merkkeihin ja ilman Centurya olisin varmasti vararikossa. Centuryn idea on myydä täysin uusia vaatteita, jotka tulevat suoraan valmistajilta 30-70 prosentin alennuksella. Vaikka heidän tuotteet ovat aina alennuksessa, on myös heillä alennusmyynnit, joissa aluksi tuotteet ovat 33 prosentin alennuksessa ja vähitellen kasvavat jopa 75 prosentin lisä-alennukseen. Century aukeaa aamuvarhain ja on auki todella myöhään. Kannattaa tulla tänne mahdollisimman aikaisin aamulla, sillä päivällä kauppa on todella täynnä ja pientä hermostusta voi olla jokaisella pinnassa. Kannattaa siis olla kärsivällinen niin ihmisten paljoudesta, kuin myös vaatteiden sekalaisesta järjestyksestä. Täältä olen löytänyt muun muassa Elie Taharin 300 euron korkokengät 20 eurolla ja 1000 euron talvitakin 300 eurolla. 








Kolmas shoppailijan paratiisi, jonka haluaisin nostaa esille on outlet kylät. Itse olen kokenut itselleni riittäväksi Jersey Gardens outlet ostoskeskuksen New Jerseyssä. Tänne pääsee tunnissa bussilla, joka lähtee Port Authority Bus Terminaalista ja maksaa 14 dollaria. Jersey Gardensissa on paljon eritasoisia kauppoja. Täältä löytyy muun muassa Forever21, Century21, Marshalls, Nike, Adidas, Saks Fifth Avenue, Calvin Klein, Abercrombie, Hilfiger, Ralph Lauren, American Eagle. Mielestäni täällä on jokaiselle jotakin. Toinen ostosparatiisi, jota monet ovat kehuneet on Woodbury Commons outletkylä. Woodburyssa on paljon samoja kauppoja kuin Jersey Gardensissa, mutta heillä on lisäksi enemmän luksuskauppoja kuten Balenciaga, Dior ja DVF. Tänne matka kustantaa noin 40 dollaria edes takaisin. Suosittelen käymään New Yorkin matkalla ehdottomasti jommassa kummassa outletkylässä. Itse olen löytäny Jersey Gardensista muun muassa New York Film Festivaalien mekon, monet UGG:t ja lenkkarit.





Viimeinen vinkkini on katsoa netistä, kuten esimerkiksi racked.comista New Yorkin sample saleja. Itse olen käynyt muun muassa Rebecca Minkoffin ja Dieselin sample salessa. Tuotteet ovat olleet käytössä esimerkiksi muotikuvauksissa tai ovat jääneet ylimääräisinä varastoon. Sample salen parhaat löydöt on ehdotomasti olleet Rebecca Minkoffit laukut. Sample saleja järjestää myös luksus merkit, kuten Chanel ja Hermes. Jokaiselle siis varmasti löytyy jotakin.




Toivottavasti näistä vinkeistä saitte hieman kuvaa mitä näistä kaupoista voi saada ja mikä ehkä on enemmän oma juttusi. Kertokaa ihmeessä lisää postaustoiveita mitä haluatte lukea. Kerron mielelläni kaiken mahdollisen mitä New Yorkista tiedän tai olen kokenut. 

1 kommentti:

  1. Kiitti vinkeistä!! Century 21 onkin mulle ihan uus tuttavuus :)

    VastaaPoista