6.1.2016

Happy New Year 2016


Kuvat: Altaneve

Ensinnäkin onnellista uutta vuotta 2016 kaikille! Kuinka ihana olikaan päästä vaihtamaan vuosi yhdessä siskoni ja hyvän ystäväni kanssa ja kaiken lisäksi New Yorkissa. Yleensä ajatellaan, että New Yorkissa uusi vuosi tulee viettää Times Squarella. Todellisuudessa Times Squarelle odotetaan vuosittain miljoona ihmistä ja ensimmäiset ovat saapuneet paikan päälle jo aamuvarhain. Heidät lukitaan pieneen tilaan, jossa tekevät tarpeensa muovipusseihin tai -pulloihin ja syövät eväitä, jotka ovat tuoneet mukanaan. Itse en missään nimessä suostunut viettämään uutta vuottani ihmistungoksessa, sillä tulen jo hulluksi jos en pääse ihmistungoksesta liikkumaan eteenpäin. Tänä vuonna kävi niin hienosti, että pääsimme viettämään vuoden vaihdetta Columbus Circlelle yksityisasuntoon, jossa oli järjestetty uuden vuoden kunniaksi juhlat. Juhlat olivat erittäin onnistuneet ja näimme Central Parkin ilotulitukset olohuoneen ikkunasta. Ei olisi juuri parempaa vuoden vaihdetta voinut toivoa.

Uusi vuosi tarkoittaa minulle aina jonkin uuden aloittamista ja samalla pohdin mitä haluan tehdä tai saavuttaa tulevana vuonna. Uutena vuotena on helppo aloittaa jokin uusi harrastus tai muuttaa omia elintapoja, sillä vuoden vaihdos merkitsee tietyllä tapaa jonkin uuden alkua. Olen New Yorkissa vielä kuukauden ajan ja aion aloittaa uuden vuoden kokeilemalla uusia urheilulajeja ja käydä erilaisissa museoissa tai tapahtumissa vielä tämän kuukauden aikana. Haluan ottaa loppu ajastani mahdollisimman paljon irti ja nauttia kokemuksesta loppuun asti. New Yorkissa asumisessa on se hyvä puoli, että täällä on niin paljon mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Mitä ikinä keksitkään, pääset sitä varmasti kokeilemaan tässä kaupungissa. Olen saanut jo joogaamisen osaksi arkeani sekä löytänyt sisäpyöräilystä uuden harrastuksen. Vaikka Suomessa ei lempisaliani SoulCycleä olekaan, löydän toivottavasti sille korvaajan. Toivon, että tänä vuonna pääsen tekemään enemmän niitä asioita mistä olen innostunut ja löydän myös uusia innostuksen lähteitä.

Tästä vuodesta tulee varmasti erilainen monella tavoin, sillä saan asua alkuvuoden ulkomailla ja tavata paljon uusia ihmisiä ja loppu vuosi on edelleen hieman avoin. Toivottavasti pääsen kokemaan tänä vuonna yhtä hienoja asioita kuin pääsin tänä vuonna, vaikka vaikea tätä New Yorkin kokemusta on voittaa.

Huomenna mekin vietämme työpaikallani loppiasta eli meillä on vapaa päivä. Aion mennä tänään aikaisin nukkumaan ja huomenna kokeilemaan jotain uutta liikunta muotoa tai käymään jossain uudessa museossa. Voitte seurata halutessanne päiväni kulkua Snapchatissä nimimerkillä enskuli tai Ínstagrammissa nimimerkillä enskuu.

Ihanaa vuoden alkua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti