5.1.2016

New York Islanders vs. Dallas Stars

Käytiin siskoni Meinin kanssa eilen katsomassa jääkiekko-ottelua Brooklynin Barcleys Centerissä New York Islanders vastaan Dallas Stars. Peli oli todella jännittävä ja päättyi 6-5 New York Islandersille. Voitte vain kuvitella kuinka hullaantuneita Islandersin fanit olivat poistuessaan stadionilta. Mukana pelaamassa oli muutama suomalainenkin. Dallas Starsin riveissä pelasi koko ottelun ajan maalivahti Kari Lehtonen ja heidän toinen maalivahtinsa on Antti Niemi. Myös puolustaja Jyrki Jokipakka nähtiin kentällä muutaman kerran. New York Islandersin riveistä löytyi vain yksi suomalainen pelaaja nimeltään Christopher Gibson. Oli vaikea päättää kumpaa joukkuetta haluaa kannustaa, sillä aina kun Islanders teki maalin, tuntui pahalta Dallas joukkueen suomalaisten puolesta. 

Jenkeissä tunnelma katsomossa on mielestäni aivan erilainen kuin Suomessa. Joka toinen fani on pukeutunut suosikki pelaajansa pelipaitaan ja oli oikeasti hulluna peliin. Kaikki ostivat hintaa katsomatta 14 dollarin oluita ja söivät tauoilla välipalaksi nugetteja ranskalaisilla.

Kävimme ennen peliä syömässä donitsit yhdessä lempikahviloistani New Yorkissa nimittäin Doughnut Plantissa. Kannattaa laittaa omalle to do listalleen joko Doughnut Plant tai Dough Donut -kahvila. Molempien tarjoamat donitsit ovat niiin hyviä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti