30.12.2015

By CHLOE.


Käytiin ystävieni kanssa illallisella ihanassa pikaruokalassa, kun lähdemme jokainen joulun viettoon ympäri maailmaa. Valitsimme ravintolan by CHLOE., joka on täysin vegaania pikruokaa. Tarjolla oli burgereita, leipiä, salaatteja, keittoja sekä makean nälkään kaikkea kuppikakuista kekseihin. Mikä parasta, mielestäni ruuan laatu oli sama kuin normaalissa ravintolassa. Jos olisin saanu kyseisen hampurilaisen posliinilautasella, olisin helposti maksanut siitä 20 euroa. Kaikki ruuat mitä ravintolasta sai oli alle 10 dollaria.

Ravintola houkuttelee ihmisiä sisään heidän ihanalla valaistuksellaan ja rennolla tunnelmalla. Ulkona taloa valaisee pienet jouluvalot, kun taas sisällä on kauniit puulattiat ja söpöt ruokailutilat. Jos saavut tänne ravintolaan, suosittelen varaamaan siihen aikaa, sillä ruokailupaikoista saa taistella. Paikka on koko ajan täynnä ja ulos on pitkä jono. Mutta lupaan, että jonottaminen on kaiken tämän arvoista. Täältä saat otettua myös ruokaa mukaan mikäli et halua jäädä taistelemaan pöydistä.

1 kommentti:

  1. Voisitko tehdä shoppailupostauksen? :) sun parhaista löydöistä, kivoista kaupoista, outleteista ja ostareista jne? :)

    VastaaPoista