28.12.2015

Christmas Day













Siskoni on täällä vain kymmenen päivää ja siksi emme viettäneet täysin perinteistä joulua. Suomessa kun vietämme joulua, olemme kaikki joulun pyhät perheemme kesken emmekä mene käymään kaupungilla muuta kun sukulaisten luona. Tänä vuonna teimme poikkeuksen, sillä emme halunneet viettää vähäisiä New Yorkin päiviämme sisällä istuessa. Päätimme lähteä heti joulupäivänä käymään kaupungilla. Menimme käymään Columbia yliopistolla ihailemassa suuria kampuksia. Sää oli mitä mahtavin ja oli ihana kierrellä ulkona maisemista nauttien. Mihinkään ei ollut kiire vaan saimme nauttia kauniista päivästä yhdessä.

Columbialta lähdimme kävelemään alas Manhattania Central Parkiin. Kävelimme koko Central Parkin päästä päähän ja matkalla kävimme katsomassa nähtävyyksiä. Harmiksemme soutuveneiden vuokraus suljettiin juuri nenämme edestä. Joku toinen kerta pääsemme vielä yhdessä soutelemaan Central Parkissa. 

Kun olimme tulleet Central Parkin läpi, alkoi juuri sopivasti satamaan. Lähdimme etsimään ruokaa ja kävimme pienessä meksikolaisessa ravintolassa. Söimme itsemme taas ähkyyn ja kävimme vielä kotimatkalla katsomassa Times Squaren. Times Squarella oli enemmän ihmisiä kuin normaalisti, mikä oli outoa, sillä jenkit viettävät joulua vasta joulupäivänä. New Yorkissa ei siis joulu näkynyt suuresti vaan kaikki pysyi normaalina. Edes Times Square ei hiljentynyt joulun kunniaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti