26.12.2015

24. joulukuuta







Meini saapui joulua edellisenä päivänä New Yorkiin luokseni. Oli todella ihana, että siskoni tuli luokseni viettämään kanssani joulua, sillä joulu yksin olisi voinut olla todella surullista. Suomessa olemme pikkusiskoni kanssa joka päivä yhdessä tai vähintääkin puhumme puhelimessa päivittäin. On ollut outoa kun ei ole nähnyt toista viiteen kuukauteen. Halusimme tehdä yhteisestä joulustamme mahdollisimman suomalaisen noudattamalla yhteisiä perinteitämme. Aamulla nousimme aikaisin ja aloimme riisipuuron keittoon. Riisipuuroa söimme kanelisokerin kanssa ja samalla katsoimme Lumiukko -elokuvaa.

Aamupalan jälkeen aloimme valmistautumaan joulukirkkoon. Joulukirkko pidettiin suomalaisessa kirkossa West Villagessa. Matkustimme kirkolle metrolla, jotka olivat täynnä ihmisiä, eikä joulusta ollut tietoakaan. Oli ihana käydä joulukirkossa ja laulaa tuttuja joululauluja yhdessä muiden suomalaisten kanssa.

Kotiin tultuamme availimme rauhassa joululahjamme ja söimme itsemme joulunomaiseen ähkyyn. Loppuillan hengailimme yhdessä ja otimme rennosti. Nyt on selviydytty pienestä joulun jälkeisestä pöhöstä ja käyty katselemassa joulupäivän vilinää Central Parkissa sekä Times Squarella.

Ihania joulupyhiä kaikille Suomeen sekä tänne New Yorkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti