16.1.2016

Athleta
Olen juuri metrossa Times Squarella matkalla kotiin. Tulin juuri fitness tunnilta. Tällä kertaa löysin ilmasen tunnin Athleta kaupan valikoimasta. Athleta tarjoaa urheiluvaatteita, jotka ovat suhteellisen edullisia verrattuna esimerkiksi muihin suuriin merkkeihin, kuten Nike, Adidas tai Lululemon. 

Menin tiistaina ensi kertaa testaamaan tuntia nimeltä PiYo. PiYo oli erittäin tehokas treeni, mutta en kokenut että olisin saanut siitä mitään irti. Kyseessä oli normaali ryhmäliikunta tunti, jossa teimme joogan innoittamia liikkeitä ja hiki virtasi. Seuraavana päivänä oli kyllä paikat kipeenä.

Tänään menin testaamaan uudestaan Athletan valikoimaa. Tällä kertaa menin Barre tunnille. En ole kuullut, että Suomessa olisi mahdollisuus käydä Barre tunneilla. Veikkaan, että kyseessä on uutuus tunti, jota on tarjolla vain Yhdysvalloissa tällä hetkellä. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Barre tunnilla yhdistetään baletin omaisia liikkeitä syvään ja tehokkaaseen lihaskuntoharjoitteluun. Tunnilla ensin tehdään lihaskuntoa joogamatolla, jonka jälkeen siirrytään tangolle tekemään pitoja. Tangolla jalat saa toden teolla tutista. Tämän jälkeen jalat ovat varmasti veltot ja portaiden nouseminen tekee kipeää. Jalkani tärisivät noin 45 minuutin ajan tunnista ja tunsin tuskahien koko ajan otsallani. Ajattelin käydä ostamassa Barreen tarkoitetut tossut, jotta pääsen tekemään kyseistä treeniä myös Suomessa.

Barresta tuli hetkessä lempi tuntini joogan ja SoulCyclen lisäksi. Miten voinkaan jättää nämä tunnit taakseni ja palata takaisin kuntosalilla harjoitteluun. Voi olla, että Suomessa minut näkee vain kiipeilemättä kotona rappusen tangolla jatemppuilemassa cycle tunneilla. Kyllä suomalaiset ovat ihmeissään kun Enni tekee jalkakyykkyä ja punnerruksia kesken spurttien. Tai jos vahingossa kiljaisen tottuneesti, koska on niin hyvä fiilis? Ei elämää aina pidä ottaa niin vakavasti vaan antaa mennä vaan!

Ja äiti, jos luet tämän niin huomioi, että sinäkin pääset kokeilemaan Barrea viikon päästä!

1 kommentti: