10.11.2015

Halloween in New York







Tällä viikolla poikaystäväni on ollut kylässä ja siksi kirjoittamiselle ei ole löytynyt hirveästi aikaa. Päivät on kulunut todella nopeasti. Aamulla herätyskello soi kello 8 ja koko päivä on täynnä tekemistä. Olemme muun muassa käynyt varhain aamulla kävelemässä Brooklyn Bridgellä lähes kahdestaan. Päivällä kun taas Brooklyn Bridge on täynnä turisteja ja kauniiden kuvien ottaminen on huomattavasti vaikeampaa. Olemme myös kierrellyt Brooklynia ja löytänyt muutaman mainitsemisen arvoisen shoppailu- ja ruokapaikan. Pariin päivään on mahtunut niin myös päivä Jersey Gardensissa eli outlet-kylässä New Jerseyssä.

Tässä kuitenkin edellisen viikon tunnelmia Halloween paraatista. Illan paraatikuvat on ottanut ystäväni Minna Vähäsarja.

Viime viikonloppuna juhlittiin halloweenia Yhdysvalloissa. Itselleni halloweenin juhlinta ei ole tärkeää, sillä Suomessa en ole koskaan nuorempana juhlinut halloweenia. Päivällä katsoin sosiaalisen median läpi ja eri kanavat oli täynnä hauskoja asuvalintoja ja otteita Mean Girlsistä. Kävin päivällä enne juhlia pyörimässä kaupoilla Sohossa. Kaikki kaupat olivat tyhjiä, vaikka oli lauantai ja kaupat olivat normaalisti auki. Satuin myös kulkemaan lasten halloween paraatin ohi. Mielestäni lasten paraati oli ehkä kaikista paras, sillä pienet lapset ja koiranpennut oli puettu hauskoihin asuihin.

Kävimme viikkoa aikaisemmin ostamassa ystävieni kanssa halloween asut viikonlopuksi. Itse päätin ostaa peuran sarvet, sillä olin aiemmin nähnyt Lauren Conradin inspiraatiokuvia halloween asusta. Asuuni en muuta ostanut kuin sarvet päähän ja tein itse meikin, joka pyrki kuvaamaan bambia.

Kun saavuimme asuinalueelleni huomasimme, että New Yokrissa lapsen käyvät kiertelemässä kauppoja, pesuloita ja kioskeja kysymässä "karkki vai kepponen?". Mietimmekin miten lapset pääsevät kerrostaloihin kysymään karkkia kun taloihin pääsee vain avaimilla. Oli ihana nähdä kun pikkuiset olivat niin innoissaan saamistaan namuista.

Iltamme alkoi rennolla hengailulla asunnossani kuunnellen musiikkia ja herkkuja syöden. Myöhemmin illalla lähdimme katsomaan halloween-paraatia West Villageen. Paraati kesti kolme tuntia ja sisälsi erilaisia kategorioita mm. Michael Jackson, luurangot ja aaveet. Joukossa oli tottakai muutama Hilary Clinton ja Donald Trump. Paraatissa oli todella upeita asuja tehty ja fiilis oli aivan kosketettavissa. Kaikilla oli erittäin hyvä meininki ja kaikki hullaantuivat täysillä, jos joku paraatin naamioista lähestyi yleisöä. Paraatista lähdimme jatkamaan iltaamme ravintolaan. Päädyimme käymään yökerhossa nimeltä Tao sekä Hudson hotellin halloween naamiaisissa.

Ilta oli kaikin puolin erittäin onnistunut ja oli todella hienoa päästä kokemaan Jenkkien oma juhlapyhä. Seuraavana onkin kolmen viikon päästä Thanks Giving. Odotan innolla, että pääsen viettämään juhlaa parhaan ystäväni kanssa.








1 kommentti:

  1. Meilla keppostelua on rajoitettu siten, etta hissin vieressa on lista, johon saa laittaa nimensa ja asuntonsa numeron, jos heille saa tulla keppostelemaan (ja mihin kellonaikaan). Listan asunnoista kellonaikoineen saa ovimiehelta. Meilla on kielletty ns. ulkopuolisten keppostelu, mutta toki lapsia riittaa, kun rakennuksessa on satoja asuntoja. Me ei olla koskaan pistetty meidan asuntoa listaan, mutta ollaan joskus seurattu naapuriin menevaa ihmisvirtaa. Uusi ryhma (useampi lapsi vanhempineen) tulee aina muutaman minuutin valein. Saisimme ostaa ihan alyttoman kasan karkkia, jos haluaisimme, etta se riittaisi edes tunniksi tai kahdeksi. Yksi kaveri sanoi kerran, etta olivat mielestaan ostaneet riittavasti (reilusti) karkkia ja se riitti alle puoleksi tunniksi.

    VastaaPoista