19.10.2015

Soulcyclemania ja warehouse sale






Selviydyttyäni Soulcycle pyöräilytunnilta näin pukuhuoneen seinässä ilmoituksen käynnissä olevasta Soulcycle ostostapahtumasta. Paikka oli aivan salin lähellä, joten päätin mennä katsomaan valikoiman. Chelseassa sijaitsevaan isoon halliin oli järjestetty viikon kestävä alennusmyynti tapahtuma, jossa myytiin Soulcycle vaatteita suurin alennuksin. Olin jo aiemmin lukenut tapahtumasta, mutta en ollut ehtinyt käymään paikan päällä viikolla. Ajattelin, että koska oli sunnuntai ja tapahtuman viimeinen päivä, valikoima olisi todennäköisesti suppea. Toisin kuitenkin kävi. Juttelin hyvän ystäväni kanssa videopuhelua Suomesta samalla kun pengoin isoja laatikoita, jotka olivat täynnä toinen toistaan ihanempia vaatteita. Oli hauska katsella yhdessä vaatteita, kun kaveri kertoo jos videokuvassa näkyy joku ihana paita, jota voisin sovittaa!

Sunnuntai oli itseasiassa paras päivä tulla kyseiseen tapahtumaan, koska tuotteet myyntiin loppuun huippuhinnoin. Tottakai parhaat tuotteet olivat jo loppuneet, kuten ihanat hupparit ja urheiluliivit. Löysin kuitenkin paljon mukavia vaatteita, joten se ei haitannut. Soulcyclen vaatteet ovat suurimmalta osin Niken tai Lululemonin vaatteita, joihin on teetetty Soulcyclen logo tai muu heidän lausahdus.

Vaatteiden hinnat olivat kohallaan. Kaikki housut olivat 25 dollaria, shortsit ja paidat 15 dollaria. Tavaratalosta ostettuna Niken housut ovat 100 euroa, joten 75% alennus oli erittäin tuntuva. Mukaani tarttui muutama paita, shortsit ja housut.

Ihmiset ovat ainakin New Yorkissa aivan hullaantunut Soulcycleen niin paljon, että haluavat heidän tunneillaan käyttää vain heidän omia vaatteita. Kun olin ensimmäisellä pyöräilytunnillani, niin lähes jokaisella oli Soulcyclen urheilupaita vähintään. Mietin, että miten heillä on jokaisella varaa ostaa 70 dollarin urheilupaita, joka on periaatteessa normaali puuvillapaita, jossa on vain mainos Soulcyclesta. Ehkä hekin olivat ostaneet paidat ja housut kyseisestä alennusmyynti tapahtumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti