21.10.2015

BeautyCon


Viime viikolla New Yorkissa järjestettiin ComicCon-tapahtuma. BeautyCon on samalla idealla kehitetty kauneudenhoitotapahtuma. Muita samantyylisiä tapahtumia New Yorkissa on ainakin VidCon, missä on kerääntynyt youtubettajia ympäri maailmaa messuille, missä on mm. fanitapaamisia. BeautyConiin oli myös tullut suuri määrä YouTubettajia, mm. Fleur De Force, Meghan Rienks, Lo Bosworth.

Beautycon järjestettiin Etelä-satamassa isossa hallissa. Saavuin jonoon kello 11.30. Jonotin pari tuntia ja olin niin kylmissäni, sillä merituuli oli jäätävä. Halli oli täynnä muitakin meikkihulluja ja youtubettajia. Jokaiselle pisteelle oli todella pitkät jonot ja ihmiset olivat todella epäystävällisiä ja tönivät jonojen läpi anteeksi pyytelemättä.

Tapahtumasta sai todella paljon ilmaisia ihonhoito- ja meikkituotteita. Messuilta sai myös meikkejä ja tuotteita alennettuun hintaan mm. kaikki Tangle Teezerit olivat 10 dollaria ja Tarten meikit puoleen hintaan. Parhaimmat ilmaistuotteet olivat ehdottomasti Proactivella ja QVC:llä. Proactivella sai osallistua peliin, jossa jokainen osallistuja voitti jotain. Palkintoina oli mm. ihonpuhdistusharja, puhdistus settejä ja rasvoja. Itse osallistuin kyseiseen kilpailuun kaksi kertaa ja voitin molemmilla kerroilla meikkipyyhkeitä. Harmitti todella paljon kun kerta toisensa jälkeen onneni osui samaan tuotteeseen. QVC kauppa tarjosi kymmeniä puhdistus tuotteita ja meikkejä ilmasiksi. Heiltä kerääntyi suurin osa tuotteistani.

Suuri unelmani toteutui ja tapasin youtubettajan Fleur De Forcen. Hän tekee videopäiväkirjoja, meikkiopastuksia ja muita opastus videoita YouTubeen. Olen ihaillut Fleuria jo viiden vuoden ajan. Tapasin myös toisen ihanan tubettajan, Meghan Rienksn. Meghan tekee erittäin hauskoja kauneus ja ruuanlaitto videoita. Hänellä on hyvä huumorintaju ja hän saa katsojat nauramaan.

Loppuun laitan kuvia tapahtumasta, sillä kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.






Meghan Rienks
Maddi Bragg, Fleur De Force, Teala Dunn, Meg Deangelis, Gabriella Demartino & Niki Demartino


Sprinkle of Glitter 
Teala Dunn









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti