2.9.2015

Rooftop at Hotel Standard








Le Bain @Hotel Standard

Perjantaina oli Mariannan viimeinen päivä New Yorkissa. Menimme sen kunniaksi käymään Le Bain nimisellä kattoterassilla. Ravintola sijaitsi Standard hotellin yläkerrassa aivan High Linen vieressä. (Huom! Sisäänkäynti 13th streetiltä) Baariin sisään tultaessa saavutaan allasbaariin, jossa järjestetään juhlia iltasin ja päivisin altaan reunalle voi mennä rentoutumaan. Allasbaarilta mennään portaat ylös niin päästän itse rooftopille. Rooftopilta oli aivan valtavan hienot näkymät Empire Statelle ja Midtowniin. Rooftopilla oli auringonotto tuoleja sekä loosseja, joissa sai nauttia viilentävistä drinkeistä. Näin kesäpäivänä New Yorkissa on noin 32 astetta lämmintä, minkä takia rooftopilla voi tulla todella kuuma jos ei pääse istumaan varjon alle. 

Le Bainissa sai ostaa Crepejä eli täytettyjä lettuja sekä erilaisia cocktaileja. Tämmöisellä säällä parit cocktailit ovat must! Ravintolan kotisivuilla huomautetaan, että ravintolaan tultaessa täytyy olla pukeutunut cocktail asuun. Tällä kertaa ainakin jokaisella oli shortsit jalassa ja jopa varvastossut. 

Tämä paikka on yksi hyvä esimerkki rooftopista, josta on lähes yhtä hyvät näköalat Manhattanille kuin Rockefelleristä tai Empire Statesta. Joten jos haluat matkustaa budjetilla, tule katsomaan näköaloja ennemmin ilmaisilta rooftopeilta siemaillen cocktaileja kuin menemällä oikeaan näköalatorniin, johon saat maksaa itsesi kipeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti