4.9.2015

Jack's Wife Freda



50 Carmine Street


Kävimme yhdessä bloggaajien ja instagrammaajien suosikki ravintolassa nimeltä Jack's Wife Freda. Aluksi saavuimme heidän ravintolaan Lafaytte streetille. Lafayette street on Sohossa aivan keskiössä. Meille sanottiin, että jonotusaika on noin 40 minuuttia. Päätimme kokeilla onneamme ja mennä heidän toiseen Jack's Wife Freda ravintolaan, joka sijaitsi hieman hiljaisemmalla kadulla.

Carmine Streetillä sijaitsevassa ravintolassa oli myös 30 minuutin jono, mutta pääsimme yllättäen noin 3 minuutin jälkeen sisälle. Ei haitannut yhtään, sillä nälkä oli siinä vaiheessa jo kova. Katson aina ravintolaan mennessäni etukäteen ruokalistaa, sillä minulla on aina suuri vaikeus päättää minkä annoksen haluan. Haluan myös lukea netistä muiden arvosteluita ja kuvia annoksista ennen kuin itse menen kyseiseen ravintolaan. Olin siis päättänyt jo valmiiksi haluavani Green Shakshuka annoksen. Otin tämän lisäksi mukillisen heidän tuorepuristettua cantaloupe mehua. Ystäväni puolestaan otti lohi-avocado-leivän ja vesimeloni mehun. 

Mitä mieltä sitten olin ruuasta? 
Mielestäni oli aivan ihana päästä kerrankin ravintolaan, josta saa terveellistä ruokaa ja joka on jotain muuta kuin salaattia. New Yorkissa on välillä todella turhautunut olo, kun joka kulman takana on pizzeria tai leipomo. Pidin siis erityisesti heidän periaatteestaan luoda annoksia, joissa on käytetty tuoreita raaka-aineita. Paikka on saanut nimensä yhden omistajien, Deanin, isovanhemmista, Jackista ja Fredasta. Omistajat haluavat valmistaa ruokaa, joka muistuttaa Deanin isovanhempien kotiruokaa. Itse annos oli mielestäni pieni pettymys eikä suuri nälkäni lähtenyt mihinkään. Olen lukenut niin paljon hienoja arvosteluista kyseisestä ravintolasta, joten odotukset olivat todella korkealla. Olen myös nähnyt monen valitsevan juuri tämän annoksen, mutta mielestäni se ei ollut kummoinen. Kyseessä oli kaksi paistettua kananmunaa, jonka päällä oli persiljamuhennosta. Täytyy luultavammin antaa tälle paikalle vielä toinen mahdollisuus. Tämän paikan pitäisi olla maailmaa mullistava ainakin kaikkien arvosteluiden mukaan.

2 kommenttia:

  1. Harmi et oli pettymys! Näyttää kyl hyvältä :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmittaa kyllä kun, itelläkin oli niin suuret odotukset :(

      Poista