30.8.2015

Talent USA







Talent USA - Radio City Music Hall

Katselin yksi päivä televisiosta American's Got Talent showta. Ohjelman jälkeen tuli mainos, jossa oli mahdollisuus saada liput ohjelmaan. Otin hieman asiasta selvää ja seuraavaksi olinkin saanut liput, joilla pääsee jonottamaan Talent shown lippuja.

Täällä ei siis ole täysin varmaa vaikka saisit liput käteesi, että olet jo päässyt ohjelmaan mukaan. Talentin lippuja menimme jonottamaan keskiviikkona neljältä. Jonotimme lippuja noin puoli tuntia, jonka jälkeen lähdimme kiertelmään hetkeksi kauppoja. Paikalla Radio City Music Hallissa täytyi olla kello 18.30. Olimme aivan ällistyneitä, että olimme saaneet liput aivan eturiviin. Olimme katsomossa vain muutaman rivin päässä tuomareista. Tällä hetkellä Talentissa on menossa kausi 10, jossa tuomaroi Heidi Klum, Mel B, Howard Stern ja Howie Mandel. 

Amerikan television show on kyllä niin näyttelemistä. Aluksi meille kerrottiin miten kaikkien täytyy toimia, kun tuomari puhuu tai jos on esitys menossa. Meille, jotka näyimme kamerassa kerrottiin myös tarkasti mihin suuntaan jokaisen täytyy katsoa aina kun kuvaamme ohjelmaa. Meidän kerralla esiintyi Los Angelesista Le Reve The Dream akrobatia ryhmä. Samalla kertaa nauhoitimme myös pudotus tilanteen, jossa jatkoon menijät pääsivät semifinaaleihin. Oma suosikkini, Benjamin Yonattan, ei valitettavasti päässyt jatkoon. Kannattaa katsoa hänen esityksiään Youtubesta, jos pidät tanssista.

Nyt kyllä katsoo ohjelmaa aivan eri näkökulmasta mitä aiemmin on katsonut. Paikka oli todella pieni ja lavakaan ei ollut kovin suuri. Mielestäni televisiossa lava ja katsomo näyttää todella massiivisilta..

Lippuja saa täältä ilmaiseksi. Kannattaa käydä katsomassa show, jos siihen on vain mahdollisuus. Tänä vuona Talent showta pyöritetään syyskuun puoleen väliin asti, mutta ensi vuonna on taas uudet jaksot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti