28.8.2015

Outdoor movies in Central Park




Central Park Conservatory Film Festival

Tällä viikolla Central Parkissa järjestettiin Conservacy Film Festivaalit, eli joka ilta Central Parkissa näytetään joku tunnettu elokuva mm. Blues Brothers, Airplane, Superman2. Tämä tapahtuma oli täysin ilmainen, kuten useat muutkin ulkoilmaelokuvat. New Yorkissa järjestetään vuosittain erilaisia ulkoilmaelokuvia ja suosittelen jokaiselle tätä kokemusta. Kun olimme matkalla elokuviin huomasimme Central Parkin laidalla todella ison valaistuksen sekä savukoneen. Menimme tarkemmin katsomaan, mutta itse en tunnistanut ketä kuvattavat olivat vai olivatko edes ketään kuuluisuuksia. New Yorkissa tämä on arkipäivää, että näkee kuinka ihmisiä kuvataan mainoksiin ja elokuviin.

Päätimme mennä katsomaan elokuvaa tiistaina, jolloin näytettiin Fame -musikaali. Emme olleet kumpikaan nähneet aiemmin alkuperäistä Fame elokuvaa, joten meidän oli pakko saada nähdä tämä. Paikan päälle pääsi kello 18.30, mutta elokuva alkoi vasta kello 20.00. Odotuksen ajan oli Dj viihdyttämässä yleisöä. Paikka oli todella täynnä, joten jos päätätte lähteä itse ulkoilmaelokuviin, suosittelen menemään paikalle hyvissä ajoin. Saimme kentältä kuitenkin hyvät paikat, vaikka tulimmekin viime tippaan. Olimme ostaneet eväiksi, marjoja, karkkia ja Oreo -keksejä.

Elokuvaa oli todella hauska seurata, sillä yleisön reaktiot olivat aivan uskomattoman hauskoja! Koko yleisö ylireagoi kohtauksiin, mikä nosti fiiliksen aivan huippuun. Yleisö lauloi jokaisessa kohtauksessa mukana ja hauskoissa kohtauksissa kaikki räjähtivät kovaan nauruun. Suosittelen todellä lämpimästi kaikille ulkoilmaelokuvia. New Yorkissa voi mennä katsomaan kesällä myös rooftop filmejä, mutta niihin on yleensä ostettava liput etukäteen (noin 15 euroa). Mielestäni saman asian ajoi elokuva Central Parkissa, ellei ollut jopa parempi, sillä yleisöä mahtui puistoon todella huikea määrä.

Seuraavassa postauksessa kerronkin kuinka pääsimme Jenkkien televisioon!

3 kommenttia:

  1. Mammakin seuraa Mukalasta maailman menoa.

    VastaaPoista
  2. Olet löytänyt lyhyessä ajassa tosi paljon uutta, vaikka reissuja NYC:iin on takana jo monta:) Näitä kokemuksiasi on ihana lukea, tahtoo lisää...

    VastaaPoista