26.9.2015

Nordic Food Festival





@Scandic Haymarket Square

Tänään käytiin töiden jälkeen katsomassa mitä Nordic Food Festivaaleilla oli tarjota Suomi päivänä. Etukäteen netistä katsoin, että paikalla on ainakin tv:stäkin tuttu Kari Aihinen. Kari työskentelee Helsingissä todella kuuluisassa Savoy-ravintolassa ja on ollut muun muassa Kaappaus Keittiössä televisiosarjassa.

Saavuimme 'festareille' seitsemän aikoihin ja samaan aikaan oltiin aloittelemassa varsinaista tapahtumaa High Fly Finnish Cuisine. Kari Aihinen saapui New Yorkiin Finnairin yhteistyökumppanina ja tilaisuudessa he tarjoilivat samaa ruokaa mitä he ovat tehneet Finnairin businessluokan matkustajille. Mielestäni hieno idea. Sainhan minä hänen kanssa kuvankin räpsästyä. Jee!

Itse festareilla oli tarjolla Fika kahvilan tarjoamia nykiläisiä kanelipullia sekä kalatacoja, ruotsalaista siideriä, suomalaista suklaata ja lakritsia. Kyllä muuten suklaa maistui hyvältä parin kuukauden jälkeen. Varsinkin, koska on syönyt vain amerikkalaista suklaata, jota ei voi edes verrata suomalaiseen suklaaseen. Paikalla oli myös yhteistyökumppanit Four Sigma Foods ja Lumene. Nyt selvisi sekin, että Four Sigma Foodsin sieniteetä saa ostettua myös New Yorkista, monestakin paikkaa.

Alueelle oli myös rakennettu pieni huone, jossa oli esimerkki Scandicin tulevan hotellin hotellihuoneesta. Huone näytti niin ihanalle, että olisin mielelläni jäänyt sinne nukkumaan.. Hienoa, että pohjoismaalaiset hotelliketjutkin levittäytyvät maailmalle, jossa on paljon kysyntää.

Ihana Suomi-ilta päättyikin thaimaalaiseen ruokaan muiden harjoittelijoiden kanssa. Huomenna onkin tiedossa erittäin jännittävä ilta, nimittäin ensimmäinen päiväni punaisella matolla suurien näyttelijöiden seurassa. Siitä enemmän seuraavassa tekstissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti