19.8.2015

Rooftopilla After workeillä

Kun asuu New Yorkissa, on vaikea olla tekemättä mitään töiden jälkeen. Minullakaan ei oo ollut vielä yhtään päivää, jolloin olisin tullut suoraan töistä kotiin. Ihmiset ovat koko ajan menossa. He menevät töiden jälkeen joko after work -drinkeille, illalliselle tai kiertelemään kaupunkiin. Minusta täällä on ehkä parasta, että aina on joku paikka missä haluaa käydä ja aina joku lähtee mukaan. Ikinä ei ole nähnyt täällä kaikkea tässä kaupungissa. 

Tänään tein itselleni pientä Bucket listaa, eli listasin asioita mitä haluan matkani aikana tehdä ja missä käydä. Kirjoitin asioita paperille allekkain. Lopulta huomasin, että paikat eivät ikinä lopu. Täytyy varmaan kirjoittaa Bucket listani koneelle, jossa on tarpeeksi tilaa listata paikkoja.






Menimme eilen maanantaina After work -drinkeille työkavereideni kanssa. Samalla vietimme yhden harjoittelijamme läksäreitä, sillä oli hänen viimeinen päivänsä töissä. Halusimme kaksi asiaa paikalta, halpoja juomia sekä hienot näkymät. Aloitimme etsimisen Yelp.com -sivuston kautta, mikä on muuten aivan erinomainen työväline etsiä mitä kiinnostavampia paikkoja maailmassa. Yelp.com:iin jokainen voi kirjoittaa omia mielipiteitä paikasta ja lisäillä omia kuviiaan, sillä aina paikkojen kotisivut eivät kerro totuutta. Joka tapauksessa, pääädyimme kattoterassille nimeltä VU-rooftop bar. 





VU sijaitsi aivan Empire Staten juurella, Herald Squarella. Paikka oli todella rento, eikä sinne tarvinnut laittautua parhaimpiin, toisin kun useisiin muihin rooftopeille Manhattanilla täytyy. Yleensä After work on 17.00-19.00, eli heti töiden jälkeen. Cocktailit olivat tällä rooftopilla 6,5 dollaria ja esimerkiksi oluet olivat 4 dollaria. Huomasin tilattuani juoman, että heidän cocktailit ei ole yhtä laimeita kuin Suomessa. New Yorkin cocktailit voisivat mennä omaan makuuni shoteista :D. Kuten siis arvatakin saattaa, jäi minulta parin kulauksen jälkeen juoma siihen. 






Paikkana Vu oli todella mukava, sillä ilmapiiri oli todella rento ja kaikki ihmiset seurustelivat keskenään. Eikä nuo näkymätkään pahat olleet. Juomat olivat aivan itsetehtyjä eikä mitenkään upeita, mutta suosittelen käymään After workeillä jos haluaa tutustua uusiin ihmisiin ympäri maailmaa. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti