17.4.2018

Dimes

Huomenna olisi taas lähtö New Yorkiin. Suunnitelmissa on hengareiden heiluttelua ja New Yorkin sykkeestä nauttimista hyvän ruuan ääressä.

Viime New Yorkin reissulla kävimme meille vielä tuntemattomassa vege-ravintolassa Dimesissä. Dimes tarjosi niin aamupalaa kuin myös lounasta. Heidän juomavalikoimansakin oli laaja perinteisestä kahvista PH-juomiin. Omaan tilaukseeni kuului PH-juoma, joka sisälsi muun muassa chlorella levää, sitruunaa, omenaviinietikkaa ja filtteröityä vettä. Lisäksi valitsin puuron, sillä oli vielä aikainen aamu. Puuroni oli tehty kookosmaitoon ja päältä löytyi karpaloita, banaania ja turvotettu quinoaa. Ystäväni ottivat myös pannukakkuja, jotka oli tehty matcha tee pohjaan ja päältä löytyi mustikkahilloke. 

Ravintolassa oli rento tunnelma ja saimme rauhassa rupatella parin viikon takaiset kuulumiset ystävien kesken. Työni on täydellinen ystävien tapaamiseen ympäri maailmaa. Olen jopa nauranut, että minun tulee nähtyä New Yorkin ystäviäni enemmän kuin ystäviäni Helsingissä. 

Seuraavaan kertaan! 
49 Canal street

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti