13.11.2016

Tokyo: Ensimmäinen päiväSaavuimme Tokioon 24 tunnin matkustamisen jälkeen todella väsyneinä ja rähjäisinä. Suurin toiveemme oli päästä suihkuun mahdollisimman pian ja ottamaan päiväunet. Näin ei kuitenkaan käynyt. Hotellille saavuttuamme, aulan leidi kertoi ystävällisesti, että check-in alkaa vasta kello 15. Voimme kuitenkin halutessamme jättää matkalaukkumme hotellille. Jätimme siis lakut aulaan ja lähdimme etsimään seuraavaksi ruokapaikkaa. 

Löysin netin kautta suositun sushi belt ravintolan, eli sushi ravintolan, jossa annokset pyörivät vuorotellen nenän edessä. Nauhalta voi sitten valita mieleisensä ja hinta määrittyy lautasen värin mukaan. Nälkäisinä mikä vain kelpasi, vaikka jotkut sushit olikin hieman erikoisia suomalaiseen makuun. Vaikka sushin suuri ystävä olenkin. 

Seuraavaksi kello olikin jo kolme, joka tarkoitti että pääsimme hotellille ottamaan kylmän suihkun. Pienen ehostuksen jälkeen lähdimme vielä kiertelemään illaksi Shinjukuun, eli alueelle jossa asumme. Shinjukun keskustassa on suuria liikkeitä ja tunnettuja kauppakeskuksia. Osa kaupoista oli todella tuttuja New Yorkista, kuten esimerkiksi American Eagle tai Forever 21. Kauppakatukin oli kuin suoraan Times Squarelta. Paljon välkkyviä valomainoksia ja musiikki pauhaa kauppojen sisältä.

Uusi nälkä kerkesi kauppojen kiertelyn ohessa kasvaa, joten lähdimme seuraavaan ruokapaikkaan. Tämän löysimme googlen palvelun kautta, joka etsii tietyn tyyppiset ravintolat läheltäsi arvosanojen mukaan. Päädyimme ravintolaan, jossa maistoimme ekaa kertaa Wonton ruokaa. Tarjoilija huomasi, ettemme olleet paikallisia ja ojensi meille ohjeet, kuinka Wontoneja syödään. Makukokemus oli erittäin hyvä! Liemi oli herkullista ja spagettikin oli aivan eri luokkaista suomalaiseen spagettiin verrattuna.

Ruuan jälkeen lähdimme kiireesti hotellia kohti, sillä väsymys oli kasvanut jo liian suureksi. Innolla odotamme huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti