11.11.2016

Kon'nichiwa Tōkyō




Niin se vain tämäkin päivä koitti pitkän odottelun jälkeen.

Joka päivälle olen nyt tehnyt listan käytävistä kohteista, mitä käymme matkan aikana läpi. Olemme perillä huomenna lauantaina aamupäivästä, luultavasti todella väsyneinä pitkän lennon takia. Tarkoitus olisi nukkua lennon aikana mahdollisimman paljon, jotta päivä Tokiossa alkaa helpommin ja pääsemme heti käsiksi kaupunkiin.

Matkan aikana tarkoitus olisi käydä katsomassa kalamarkkinoita aamutuimaan, syödä kiloittain sushia ja Ramen-ruokaa, rentoutua ulkoilmakylpylässä ja nauttia matcha teestä tee-seremoniassa. En myöskään malta odottaa sunnuntai aamua, kun pääsemme herättämään kehomme Lululemonin tarjoamalla joogatunnilla.

Matka tulee varmasti olemaan ikimuistoinen. Tulemme kokemaan niin paljon uusia asioita ja näkemään mitä kummallisimpia tapoja. Kulttuuri tulee varmasti yllättämään meidät täysin, mutta se tässä matkustamisessa parasta onkin.

Nyt haen ison kupin vettä, johon sekoitan reishikaakaonin ja alan jännittämään tulevaa matkaamme. Pyrin pitämään blogia mahdollisimman usein matkan ajan aktiivisena ja kirjoittamaan kaikista kuumimmista trendikahviloista ja pakollisista turistikohteista blogin puolella.

Jikai made!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti