12.9.2016

Plaza hotel

Kun kysyy perheemme jäseneltä heidän lempikahvilaa New Yorkista, meistä varmasti jokainen sanoo Lady M Cake Boutiquen. Olimme yhtenä talvisena päivänä etsimässä minulle ja siskolleni uniikkeja Nike kenkiä ja olimme katsonut jo tietyn kaupan, josta aikoisimme kengät ostaa. Liike sijaitsi Chinatownissa eli Manhattanin eteläkärjessä itäisellä puolella. Harmiksemme liike oli suljettu ja ulkona pyrytti lunta todella kovaa. Huomasimme liikettä vastapäätä sijaitsevan kahvilan. Menimme kahvilaan herkuttelemaan ja saimme kuulla heidän juuri avanneen kahvilan samaisena viikonloppuna. Nautittuamme leivokset ja kahvit, kahvilan italialainen omistaja toi meille maistiaiset hänen tekemästään Crepe Cakesta. Kakku oli taivaallista ja se jäi perheemme mieleen ikuisiksi ajoiksi. Unohdimme kuitenki ottaa kahvilan nimen ylös, jotta olisimme päässyt maistamaan tätä herkullista Crepe kakkua vielä uudemman kerran. Pitkän googlettamisen jälkeen löysin kahvilan ja huomasin heidän edelleen tarjoavan Crepe kakkuja ja laajentaneen muun muassa Fifth avenuelle Plaza hotellin alakertaan.



Onneksemme löysimme tämän mielettömän palatsin, jossa sijaitsi mitä kauniimpia leivoksia. Olemme seuranneet useita kertoja Plaza hotellin ulkopuolelta, jos bongaisimme julkkiksia, sillä tämä hotelli on todella ylellinen ja julkkisten suosiossa. Hotellin on voinut bongata myös Yksin kotona -elokuvasta. Plaza hotellin alakerrassa sijaitsevalle Food courtille pääsee suoraan hotellin vasemmalta reunalta liukuportaita pitkin tai hotellin aulasta.




Food Courtilla oli pienen pieniä kauppoja, joissa myytiin muun muassa suklaata, teetä ja välipaloja. Täältä löytyy myös lempikahvilamme Lady M Cake Boutique. Suosittelen maistamaan heidän vanilla/banana kakkua tai mikäli pidät matcha teestä, niin matchan makuista kakkua. Kahvittelun jälkeen kiertelimme hotellin aulassa ihastelemassa tuhansien dollareiden kukka-asetelmia ja kristallikruunuja. Plaza hotellissa oli myös suuri kahvila, jossa oli mahdollisuus viettää aitoa englantilaista teehetkeä nautiskellen teetä ja pieniä makeita ja suolaisia leivoksia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti