24.8.2015

Ilta Brooklynissa

Heissan! Viikonloputhan ovat tehty shoppailuja varten, eikö? Aloitin siis lauantain kauppojen kiertelyllä Century 21:ssa ja Marshallsissa. Näistä kaupoista teen aina parhaat löydöt, sillä tälläkin kertaan löysin 200 euron sandaalit 20 eurolla. Aika hyvä diili! Pienen shoppailun jälkeen tulin käymään pikaisesti kotona valmistautumassa iltaa varten. Olimme varanneet paikat Topshopin Endless Summer tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin Brooklynissa, Williamsburgissa. Williamsburg on nykyään yksi New Yorkin tredikkäimmistä alueista.





Kävelimme Williamsburgiin muutaman mutkan kautta ja aikaa meni lopulta noin kolme tuntia. Kävimme muun muassa yhdessä erittäin suloisen näköisessä ulkoilma baarissa. Luulimme, että bileet olivat kyseisessä baarissa, mutta olimmekin väärässä paikassa.. Loppujen lopuksi, kun olimme oikeassa paikassa kello oli jo 21.45. Tulimme portille, eivätkä portsarit päästäneet meitä enään sisään, sillä ovet avataan kaikille kymmeneltä. Menimme tyytyväisinä jonottamaan muiden kanssa 15 minuutiksi. Jonossa tutustuimme neljään mieheen. Yhdellä heistä oli jokin nettisivu puhelimessa päällä ja kaikki hänen kaverinsa osoittelivat Manhattanille. Kysyimme, että mitä te teette? Selvisi, että yksi heistä tuntee Bank of America rakennuksen arkkitehdin ja sitä kautta tietää tämmöisen salaisen sivuston, jolla voi vaihtaa rakennuksen tornin heijastuvaa väriä. Olin aivan ällikällä lyöty, että mitä tapahtuu! Pääsimme itsekin koittamaan sovellusta ja se todellakin toimi!







Lopulta pääsimme kolmen portsarin ja turvatarkastuksen ohi. Kuulimme, että sisään maksaa 30 euroa. Päätimme, ettei paikka ole sen arvoinen ja vaihdoimme toiseen ravintolaan. Kävelimme baariin, josta mainitsin aiemmin. Paikka oli niin suloinen! Pihalla oli kaksi asuntovaunua, joiden kyljestä tarjoiltiin ruokaa ja juomaa. Toisesta tarjoiltiin Slush -jäähilejuomia ja toisesta sai ostaa tacoja ja quesadilloja. Koko piha-alueella oli todella romanttiset valot, maa oli hiekkaa ja hiekalla oli retkipöytiä ja lankkutuoleja.









Williamsburgissa kierreltyämme olimme molemmat aivan haltioissamme Brooklyniin! Vaikka kaduilla oli todella pimeää, eikä näkyvissä ollut paljon ihmisiä, meistä ei missään vaiheessa tuntunut pelottavalta. Manhattanilla kun taas minusta on erittäin pelottavaa kulkea missä alueella tahansa jos on pimeää, eikä ole ketään näkyvissä. Williamsburgissa oli paljon ravintoloita, vaatekauppoja ja kahviloita, aivan kuin boheemi Manhattan. Asunnotkin olivat hipsterimäisiä, mutta sisältä kuitenkin todella moderneja ja siistejä. Tänne alueelle haluan muuttaa vielä joskus!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti