7.12.2015

Saturday with me

Eilen päiväni alkoi kodin siivoamisella ja skype puhelulla Suomeen. Aika vierähti nopeasti, sillä lopetettuani puhelun huomasin kellon olevan jo neljä ja puhelimessa oli mennyt jo kuusi tuntia. Täällä ollessani on todella vaikeaa pitää yhteyttä läheisiin, sillä aikaero vaikuttaa yhteydenpitoon suuresti. Kun herään, kaikki ovat jo töissä ja minulla on aamutohinat käynnissä. Kun taas pääsen töistä, muut ovat jo menneet nukkumaan. Viikonloppuisin yleensä soittelenkin maratoonipuheluita Suomeen.

Kun olin saanut laitettuani itseni, laitoin takin niskaan ja päätin lähteä kiertelemään Sohoon. Alkuperäinen tarkoitukseni oli mennä Guggenheim museoon, mutta vieläkään en sinne mennyt. Toivottavasti vielä joku päivä matkani aikana pääsen käymään kyseisessä museossa. Ovesta astuessani huomasin erittäin kauniin auringonlaskun. Yleensä en poistu asunnoltani näin myöhään ja siksi näen harvoin auringonlaskua kotioveltani.



Halusin mennä käymään jouluostoksilla Sohossa ja Racked -yrityksen järjestämässä holiday marketissa. Marketin sisällä oli paljon pienyrityksiä, jotka myivät omia tuotteitaan ja esittelivät niitä. Kävin samalla reissulla myös toisessa pienyritys tapahtumassa. Tapahtuman nimi oli Fancy, jossa myös pienyritykset olivat myymässä tuotteitaan, mutta joukossa oli myös suuria yrityksiä kuten Joe the juice bar. Muutamia joululahja ideoita sainkin kyseisestä tapahtumasta, mm. hyppynaru, joka heijastaa ilmaan hyppyjen määrän.












Näiden tapahtumien jälkeen kävin vielä syömässä suolaisia lettuja maailman parhaassa lettupaikassa nimeltä Eight turn crepe. Kyseinen kahvila tekee niin suolaisia kuin makeitakin lettuja. Jos seuraat minua Snapchatissa (enskuli), olet varmaan jo saattanut huomata että kyseinen kahvila on yksi suurimmista lemppareistani. Letut ovat alle kymmenen euroa ja taivaallisen hyviä. Kaiken lisäksi letut ovat tehty täysin riisijauhoihin ja ovat gluteenittomia. Laita tämä listallesi kun tulet seuraavan kerran New Yorkiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti