26.11.2015

Two Hands







Brooklyn Bridgen kuvausten jälkeen mahamme alkoi kurnia. Olin katsonut edellisenä iltana blogien ja Yelp -sivuston suosituksia aamupalaksi. Päädyimme Annika Ollilan suosittelemaan Two Hands kahvilaan.

Kahvilaan astuessamme meidät ohjattiin kodikkaaseen ja tunnelmalliseen kahvilaa peremmälle pöytään. Ihmettelimme hetken rauhallista tunnelmaa ennen kuin tilasimme mitään. Katosta roikkui pumpulipilviä ja seinillä oli kuvia rantakaupungeista. Katsoimme listaa ja valinnan vaikeus iski. Listalla oli niin paljon herkullisen kuuloisia annoksia, että oli vaikea päättää mitä haluaa tilata. Päädyin lopulta Acai-kulhoon ja cappucinoon ja poikaystäväni otti ranskalaisen toastin ja kylmä haudutetun kahvin. Kylmä haudutettu kahvi eli cold brew coffee on muoti-ilmiö New Yorkissa tällä hetkellä. Monet kaupat vannovat kyseisen kahvin perään ja ei ihe, itse tykkäsin!

Suosittelen ehdottomasti Two Hands -kahvilaa aamupala paikkana tai kahvilana itsessään. Tunnelma on hieman eurooppalainen mistä itse pidän täällä hetken asuttuani. Ja tietenkin koska kahvilasta saa erittäin herkullisia annoksia chiavanukkaasta erilaisiin leipiin.

Valitettavasti en tajunnut räpsiä kuvia kamerallani vaan joudumme tyytymään kännykällä otettuihin kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti